Bra att veta

Om Prevent
Prevent förmedlar kunskap om hur man genom ett hälsofrämjande arbetsmiljöarbete kan skapa framgångsrika företag där alla är säkra och mår bra.

Vi vill inspirera och stödja arbetsplatsernas arbetsmiljöarbete. Det gör vi genom att:

  • informera om arbetsmiljöfrågor
  • utbilda och genomföra seminarier runt om i landet
  • ta fram enkla och användbara produkter och metoder.

Prevent är en ideell organisation som ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK , det vill säga fack och arbetsgivare tillsammans.

Kom igång
För att gå en webbutbildning hos Prevent behöver du skapa ett konto. Där sparas dina kontaktuppgifter så att ditt namn kan visas på det intyg du får efter att ha blivit godkänd på utbildningen. Skulle du tappa bort intyget kan du alltid hämta ett nytt genom inloggningen.

Glömt lösenord?
Klicka på ”glömt lösenord” bredvid ”logga in”-knappen. Då får du ett mejl med nytt lösenord. Du kan byta ditt lösenord under ”Redigera kontouppgifter” på sidan ”Mina utbildningar”.

Personuppgifter
Prevent lagrar ditt namn och dina kontaktuppgifter inom ramen för GDPR (General Data Protection Regulation) som är en ny EU-förordning som börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen. Läs vår personuppgiftspolicy.

Fler webbutbildningar
Vill du går fler webbutbildningar hittar du dem här

Teknisk information
De flesta av Prevents utbildningar öppnas i ett särskilt pop up-fönster. Om du inte ser pop up-fönstret har du kanske en pop up-blockerare på din dator. Då måste

du avaktivera den. Det gör du på olika sätt beroende på webbläsare. Oftast avaktiverar du i webbläsarens inställningar. Behöver du hjälp kan du höra av dig till oss.

Surfplatta och mobiltelefon
Utbildningarna är anpassade för att göras på dator. De fungerar även på surfplatta och i mobiltelefon, men i begränsad form.

Intyg
För att få ditt intyg eller kvitto behöver du ha avklarat alla delar av utbildningen och även ha svarat på utvärderingen.

Kontakta oss
Om du behöver hjälp, kontakta oss på kundservice!
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 08-402 02 20,
öppettider mån-fre 8.00–15.00